Er is van alles te doen op onze peninsula

Naast het genieten van de zon heeft Walcheren een hoop te bieden voor vakantiegangers. Trek er bijvoorbeeld op uit een maak een mooie wandeling in het nabij gelegen natuurgebied, De manteling. Ook kunt u heerlijk uit eten in het pittoreske Domburg, of gaat u liever een dagje shoppen in de levendige winkelstraat van Middelburg? Waar u ook naar op zoek bent Walcheren biedt mogelijkheden voor zowel jong als oud.

Het badstrand

Onze slaaphuisjes zijn gelegen op het Domburgse badstrand. Vanaf de huisjes loopt het strand  kilometers door langs de Walcherse kust, perfect voor een mooie strandwandeling. Op het uitgestrekte strand hebben uw kinderen alle ruimte om zich lekker uit te leven terwijl u vertoeft op het terras. Naast zonnen bied het badstrand vele mogelijkheden voor recreatie zoals Vissen, Golf surfen, Vliegeren en bij goede wind condities kunt u hier ook kitesurfen.

Voor het huren van surfboards of parasols kunt u terecht bij een van de nabij gelegen strand paviljoens, of ga er lekker op het terras zitten met een hapje en een drankje na een lange dag relaxen.

het leuke Domburg

Als je door het gezellige Domburg loopt, zie je de vele grote cafés. In de hoofdstraat van domburg vindt je verschillende cafés, bistro’s en restaurants. De meeste hebben een gezellig terras dat in de zomer over het algemeen veel wordt gebruikt. U kunt hier genieten van vele Zeeuwse specialiteiten zoals mosselen, oesters en de heerlijke schelde-kreeften. Voor de zoet-liefhebbers zijn er ook de boterbabbelaars en bolussen. Een zachtgedraaid witbrooddeeg, met een krokante suikerlaag. Traditioneel geserveerd met een dikke laag boter.

Het is natuurlijk erg lekker om even niet zelf te hoeven koken wanneer u op vakantie bent en er is in Domburg een ruime keuze aan restaurants. De meeste restaurants zijn open vanaf 10:00 uur voor het ontbijt en ook later in de avond na het diner kunt u nog op vele plekken terecht voor dessert of een drankje.

Natuurgebied de manteling​

Een paar honderd meter verder aan de andere kant van de duinen vindt u het begin van ‘De manteling’, Een uitgestrekt natuurgebied met zowel mooie stukken duin, slinger paadjes door het bos en lange rijen bomen. Maak een mooie wandeling door het bos, neem een kijkje bij kasteel Westhove en bezoek het pittoreske Domburg.

Ontdek Walcheren

In het mooie Walcheren valt er veel te beleven, voor jong en oud. Maak een fietstocht langs de nabij gelegen fietsroutes en tour door het mooie Zeeuwse landschap.

Ook zijn er vele leuke dorpjes en nabij gelegen steden. Ga bijvoorbeeld eens kijken in Veere met zijn pittoreske oude centrum of de boulevard in Vlissingen, de langste boulevard in Nederland! Mocht u uit zijn op een dagje shoppen dan is de lange winkelstraat in Middelburg ook zeker een bezoekje waard.

De oosterscheldekering is ook op korte aftand van de huisjes en zelfs via het strand bereikbaar. Neem een kijkje bij het grootste Nederlandse deltawerk.

Contact

locatie

schelpweg, 4357RG, Domburg