Reserveren

bijzonder overnachten in Zeeland

strandhuisjes op Domburg strand

Slapen op het strand in een prachtig, luxe en onder architectuur gebouwd strandhuisje met op de achtergrond het ruisen van de golven. Wakker worden met een kopje koffie en een vers croissantje op je eigen terras of door een verkwikkende duik in de zee. Een hele dag spelen, lekker luieren, zonnebaden, vissen, lezen, zwemmen en genieten op het strand.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Wat onze gasten van ons vinden

We hebben dit jaar 2 huisjes gehuurd! Prachtig uitzicht vanuit je bed boven! Heerlijk wakker worden met alleen de zee, het strand, paarden en een enkele wandelaar! Erg aardige en opgewekte gastvrouw en gastheer die ervoor zorgden dat onze bagage naar de huisjes gebracht werd. We hebben genoten en het voelt als heel luxe om vanaf je terras zo'n prachtig uitzicht te hebben!

- Margreeth

Wat een heerlijke week hebben we gehad! Ondanks dat we zelf ook in Zeeland wonen, voelt het hier gelijk als vakantie. Samen met onze dochters genoten van elkaar, de zon, de zee, het strand, de golven, de dagelijkse wandeling naar Domburg, de mooie zonsondergangen en dat kan allemaal niet zonder dit slaaphuisje op het strand van @slaapzand

- Henriëtte Nijsse

Wij verbleven hier voor de tweede maal. Echt de max! een unieke belevenis. De luxe huisjes zijn zeer praktisch ingericht. Je slaapt letterlijk op het strand. Meer dan zijn geld waard. Iedereen die van de rust en de zee houdt, moet dit toch een keer doen in zijn level. Prachtige kleuren wisseling boven de zee als de zon ondergaat. Iedere avond anders. Prachtig!!! gewoon doen.

- Shirley Viaene

Het deluxe-huisje waar wij een weekend in april in zaten voldeed in alles aan onze verwachtingen. Geweldig uitzicht op zee, een mooie zonsondergang en een fijn huisje om lekker bij te komen. Ook waren de meiden die onze bagage naar het huisje brachten zeer vriendelijk.

- Arjan

Alles was goed van het begin tot het einde! Ik was met kinderen daar en had zelfs rust. De eigenaars waren super vriendelijk en heel behulpzaam. Alles was voorzien meer dan we nodig hadden. Een minpunt... Geen! Misschien eentje, het is snel volgeboekt.

- Winnie Coppens

Contact

locatie

schelpweg, 4357RG, Domburg